Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaLAS DE BARCELONA (Jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 25 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/ca_ES/entradas/evento/20043
Bookmark and Share
Comentar

Eva Fernández saxo i veu, Magalí Datzira contrabaix i veu, Lucía Fumero piano i veu, David Xirgu bateria, Angie Obbin flauta, Joan Mar Sauqué trompeta.

Las de Barcelona reuneix a tres talents de les noves fornades del nostre jazz: Eva Fernández i Magalí Datzira, que van iniciar la seva carrera a la pedrera de la Sant Andreu Jazz Band, i Lucía Fumero. Són tres músiques amb una brillant trajectòria en solitari i com a sidewomans; com la del bateria David Xirgu, el quart vèrtex d’aquest grup. Las de Barcelona és un quartet sense líder, amb un repertori de composicions pròpies, de cada una de les músiques, i del cançoner llatinoamericà ?Argentina, Cuba i Brasil?. Són temes que canten indistintament les integrants d’aquest combo que va néixer ara fa poc més de mig any a la sala Robadors 23, un autèntic laboratori del jazz comtal. Per inaugurar el Mas i Mas Festival’21 al Jamboree, Las de Barcelona han preparat una sessió de gala amb la presència de dos convidats de luxe: dues joves, també talentoses, com són la flautista Angie Obbin i el trompetista Joan Mar Sauqué.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".