Clica aquí para ampliar la imagen


(Petit Palau)
Carrer Palau de la Música, 4-6
08003 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada UrquinaonaMetro Línea 4 - Parada Urquinaona

+ conciertos en Palau de la Música Catalana

+ conciertos en Barcelona¡ANULADO!

Ciutat Flamenco 2020:
LA TANA , LA FABI i CHICUELO - Guitarra por cante20:30h.
Bookmark and Share
Comentar

La Tana | cante
La Fabi | cante
Chicuelo | guitarra
Diego Gómez y Juan Mateos | palmas

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenco i, al mateix temps, un dels compositors més prolífics i interessants de les últimes generacions. Ha acompanyat a cantaors com Enrique Morente, Miguel Poveda, Mayte Martín, Rancapino, La Susi, La Marelu, Chano Lobato, José Mercé, El Cigala, Potito o Carmen Linares. También ha trabajado con músicos de jazz como Chano Domínguez, Carles Benavent, Jorge Pardo, Jordi Bonell o Raynald Colom. A la complicitat d’aquests dos artistes, s’unirà Fabiola Pérez, més coneguda com La Fabi, una de les grans del cante flamenco del panorama actual. La Fabi va començar molt jove als escenaris, als 11 anys va començar a treballar en penyes i festivals flamencos. Va participar a la Companyia de Cristina Hoyos i ha compartit escenari amb artistes de la talla d’Antonio Canales, Farruquito, El Farru, El Carpeta, La Tía Pilar, Arcángel, o Diego del Morao i ha col·laborat amb artistes com Enrique el Extremeño, Manuel Parrilla i Antonio Rey.

La trobada entre Chicuelo, La Tana i La Fabi, amb la col·laboració de Diego Gómez i Juan Mateos a les palmes, garanteix una incursió pel flamenco més essencial, aquell que beu de les fonts dels palos que el fonamenten, com la soleá, la seguiriya, la bulería i el fandango.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".