Clica aquí para ampliar la imagen


Carretera de Montjuïc, 66
08038 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Castell de Montjuïc

+ conciertos en BarcelonaSala BCN:
NUEVA VULCANO
+ ALIMENT21:00h.
Bookmark and Share
Comentar

Massa punkis per als “poperos” i massa “poperos” per als punkis, Nueva Vulcano tenen llest el seu cinquè disc, un disc segons diuen, "de cançons, al trot i sense fullaraca". El 27 d'agost a sala BCN tocaran algunes noves com els avançaments ‘Disney y resaca padre’ I ‘Las rotondas’, a més d'explorar a fons el recentment reeditat ‘Juego Entrópico’. De fet és possible que toquin 20 cançons per a celebrar en va aquest 2020, que és alhora el 30 aniversari de BCore, la seva discogràfica des del primer dia.
Completen el cartell els Aliment. Més enllà de la fantasia del garatge, els anys i la vida han fet que Aliment hagin acumulat tones de dolor que impossibiliten qualsevol conat de teatre damunt de l'escenari. Aliment es mostren foscos i incòmodes encara que al final tot és una qüestió de proporció, no de negació. És per això que, de sobte, enmig de la cruesa, floreix una mica d'esperança i durant 20 segons et regalen una tornada power pop preciosista que s'esvaeix abans que puguis alçar el puny.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".