Clica aquí para ampliar la imagen


Carretera de Montjuïc, 66
08038 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Castell de Montjuïc

+ conciertos en BarcelonaSala BCN:
PLAYBACK MARACAS
+ OLYMPIC FLAME21:00h.
Bookmark and Share
Comentar

Playback Maracas
han demostrat àmpliament que són capaços de fer-nos ballar. Després de presentar el seu primer disc en els principals festivals de la península, tornen a la càrrega per presentar els seus nous i festius temes. Per a aquesta nova etapa, Álex Pérez i Eloi Martínez han acceptat en adopció al seu benvolgut saxofonista i multi-instrumentista Julián Álvarez per a convertir-se oficialment en trio.
"Go! Silent swimmers through the storm! May the stars can guide us home! "Amb aquesta frase, la banda d’ Art-Pop Olympic Flame
, tanca el seu últim treball "Thalassa" i, amb ell, marquen un punt i a part per canviar el seu rumb artístic després de tres anys formant part de el teixit underground barceloní. Al 2017 debuten amb el seu EP homònim recorrent els principals escenaris del panorama català acabant la gira presentació al Primavera Sound 2018. Ja al 2019 estrenen "Wide Noise, Deep Light '" un minifilm de 35 minuts en el qual la banda recull part de les seves actuacions en directe i els elements clau que descriuen el seu imaginari.
Els veurem el 14 d'agost a Sala Barcelona!
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".