Clica aquí para ampliar la imagen


Carretera de Montjuïc, 66
08038 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Castell de Montjuïc

+ conciertos en BarcelonaSala BCN:
JOANA SERRAT & THE GREAT CANYONERS
+ ANNA ANDREU21:00h.
Bookmark and Share
Comentar

A finals del 2017, Joana Serrat presenta "Dripping Springs" (Great Canyon / Loose), el seu últim treball enregistrat a Texas pel músic i productor Isarel Nash i sota la seva direcció i de l'enginyer Ted Young (guanyador d'un Grammy amb The Rolling Stones), seguint novament preceptes del Folk per a continuar elaborant un llenguatge propi. Actualment, l'artista vigatana es troba a punt d'estrenar les primeres cançons del seu cinquè disc d'estudi, gravat a Denton (Texas) durant el març del 2019 amb músics de St. Vincent, Sharon Van Etten, First Aid Kit, John Grant i Midlake, i que publicarà a inicis del 2021.
Després de diversos anys co-liderant el projecte Càlido Home, Anna Andreu, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Records 2020). Anna Andreu, després de dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de la violinista Marina Arrufat, que per a aquest projecte s'aventura a la bateria, arrodonint un projecte, ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.
Les veurem el 2 d'agost a Sala Barcelona!
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".