Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTONI SOLà QUARTET


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/18100
Bookmark and Share
Comentar

Toni Solà saxo tenor, Gerard Nieto (dia 26) Marc Martín (dia 27)  piano,  Ignasi González contrabaix i baix elèctric, Roger Gutiérrez bateria.


Toni Solà és un dels saxofonistes més importants del nostre panorama jazzístic. Caracteritzat el seu eclecticisme,es mou pels diferents estils de la música d’arrel negra,fent gala d’un so molt personal i molt poderòs inspirat en grans saxofonites tenors com Gene Ammons, Illinois Jaquet,dexter Gordon i Sonny Rollins.


Al marge de la seva tasca com a músic de TV al costat d’Andreu Buenafuente amb el que ha treballat en més de 1.300 programes de 1995 a 2012,així com la seva trajectòria professional com a músic de sessió als estudis de gravació,Toni Solà ha desenvolupat una fructífera carrera en el món del jazz que l’ha dut a treballar amb músics de renom internacional com:Scott Hamilton,Gene “Mightyflea” Conners,Bobby Durham,Rob Bargad,Grant Stewart,Charmin Michelle,Harry Allen, Jesper Thilo,Jesse Davis,Ronald Baker,Michele Hendricks,Tony Lakatos,Toony Middleton,Valery Ponomarev,Champian Fulton,Pee Wee Ellis,Marc Fosset,Dany Doriz,Pierre Boussaguet,Darryl Hall i Jean Pierre Derouard entre d’altres.Amb sis discs com a líder,una de les seves composicions “Night Sounds Blues”apareix en una important escena de la película “From Paris with love” protagonitzada per John Travolta al 2010.Ha participat a infinitat de festivals de jazz arreu d’Europa i en algunes ocasions a Àfrica.Ha guanyat el premi Enderrock al millor disc de jazz al 2007 i al 2015.


Toni Solà ens presenta un recorregut per la part més cálida del jazz amb influències del blues,el swing,el hard bop,el boogaloo,el funk i la bossa nova,creant una música amb una gran energia i al mateix temps,elegància i accesibilitat.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".