Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaPROYECTA TANGO (Tango)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/18081
Bookmark and Share
Comentar

Sandra Rehder veu, Olvido Lanza violí, Elbi Olalla piano.

Després de l’èxit aconseguit en l’últim concert realitzat per la triada, torna “Proyecta Tango” al Jamboree amb temes nous i grans clàssics on trobar l’obra de compositors contemporanis com Alejandro Dolina, Juan Serén  Alfredo “Tape” Rubín; i noms clàssics del tango, la milonga o el vals com Carlos Gardel, Aníbal Troilo, Homero Manzi o Rosita Quiroga. De nou, la violinista Olvido Lanza formarà coalició artística al costat de Sandra Rehder i Elbi Olalla, una autèntica comunió de talent i força expressiva.

Sandra Rehder només entén el tango des de la rauxa expressiva que transmet la seva capacitat vocal, perfecte per estripar el cor de l’oient més gèlid, mentre Elbi Olalla commou a través del seu piano un projecte perfectament embastant entre composicions pròpies i clàssics contemporanis. Si a tot això li afegim l’enorme destresa d’Olvido Lanza, “Projecta Tango” es convertirà en la millor teràpia postconfinament i l’excusa perfecta per recuperar la intensitat de la música en directe.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".