Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en Barcelona¡APLAZADO!

DESTRUCTION
+ CRISIX
+ SUICIDAL ANGELS18:30h. ENTRADA: 30 euros. Anticipadas: 25 euros.
Bookmark and Share
Comentar

A CAUSA DE LES CIRCUMSTÀNCIES PROVOCADES PEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “DESTRUCTION + CRISIX + SUICIDAL ANGELS” HA ESTAT AJORNAT


La nova data i les condicions d'ajornament de les entrades o devolució es farà quan quedi establerta la nova data del concert.


I és que als germans s'uneixen els brutals CRISIX i SUICIDAL ANGELS, conformant així un cartell de pur thrash metall sense concessions de cap mena.


Destruction encaren així el seu últim tram de presentació de “Born To Perish”, el disc que ha vist renéixer un ens com és l'autèntic thrash metall, no sols la seva música, sinó la seva estètica i posada en escena són úniques i inimitables.


Schmier ha comentat sobre aquest tour europeu: “Estic molt orgullós d'unir-me a dos de les millors bandes que porta la nova generació de Thrash. Suicidal Angels i Crisix són la millor merda que ofereix el panorama actual, així que ni te'l pensis i vine a organitzar un bon mosh pit amb nosaltres, ens veurem aviat!”

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".