Clica aquí para ampliar la imagen


Passeig de la Devesa, 35
17001 Girona
Girona


+ conciertos en Auditori / Palau de Congressos de Girona

+ conciertos en Girona¡APLAZADO!

Black Music Festival:
BEN L'ONCLE SOUL20:30h. ENTRADA: 25 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Des que, fa aproximadament una dècada, va publicar el seu debut discogràfic, la popularitat del francès Benjamin Duterde –més conegut al món del soul i del pop sota el pseudònim de BEN L'Oncle Soul– no ha deixat de créixer. I no hauria d'estranyar a ningú, ja que la seva és una de les veus amb més cos d'Europa i el seu magnetisme als escenaris no és quelcom que estigui a l'abast de molts artistes actuals.


Tan efectiu quan forma part de line ups de festivals de jazz com quan comparteix cartell i fins i tot escenari amb artistes pop, BEN L'Oncle Soul és tot un mestre a l'hora d'acostar les arrels de la black music a tota mena d'audiències i d'apropar l'esperit de Sam Cooke o Otis Redding al moment actual. Perquè pocs han sabut fusionar la màgia de Memphis amb les melodies de Detroit (potser per això, la imprescindible discogràfica Motown va apostar per ell des dels seus inicis) i, pel camí, apropar-se al pop amb molt de respecte (per les seves mans han passat hits de gent com Katy Perry, Gnarls Barkley o The White Stripes).


Si voleu un concert fresc i dinàmic d'entre els que es podran veure al Black Music Festival 2020, apostar per Duterde és fer-ho per un cavall guanyador. I si el que voleu és ballar al ritme de hits, podem assegurar que mai falten a les actuacions de BEN L'Oncle Soul i la seva banda. Des de la seva popular relectura del “Seven Nation Army” dels ja citats The White Stripes o el seu “Hallelujah (J'ai tant besoin de toi)” fins a aquest èxit atemporal que és “Soulman”.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".