Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en Barcelona¡SUSPENDIDO!

Let's Festival 2020:
MISHIMA
+ KARABASH20:30h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

A CAUSA DE LES CIRCUMSTÀNCIES REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “MISHIMA + KARABASH” HA ESTAT SUSPÈS.


La devolució dels diners de l'entrada es farà directament des del sistema de compra i a la mateixa targeta que es va utilitzar per comprar.


El passat, com deia Shakespeare, i ara reblen els Pixies, és un pròleg. Mishima n’és un bon exemple. Ha hagut de ser al cim de la seva carrera, en plena gira del seu darrer àlbum "Ara i res" (2017), unànimement assumit com un gran disc de maduresa, que la banda barcelonina se n’adoni que compleix vint anys (fou a finals de 1999 que van gravar la seva primera maqueta). Per celebrar-ho, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), han decidit retre un doble homenatge al repertori que els ha portat fins aquí.


En primer lloc, amb la publicació d’ "Ara i aquí" (TRIS, 2019), testimoni dels dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo de Barcelona els dies 20 i 22 de desembre; ni més ni menys que el primer directe de la seva trajectòria, un fidel retrat de l’energia, el vigor i l’emoció de les seves actuacions en viu, un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi.


Venen al Let’s Festival a presentar "Societat Accidental", una reflexió, sovint enutjada, d'uns músics sobre les inquietuds i contradiccions de la generació Millennial, la seva, dins del sistema capitalista en crisi d'avui dia. El disc l'integren 11 cançons amb lletres inspirades en el realisme brut i sonoritats que parteixen de la música independent anglosaxona. Tenen, a més, un caràcter retro amb la voluntat de tornar, d'alguna manera, als anys feliços de la infantesa, els 80 i 90. Gravat i produït per Jordi Casadesús , mesclat per Paco Loco, significa un canvi en la manera de funcionar del grup que fins ara s'havia autoeditat. També en l'estil, més enfocat cap al pop-rock que "D'Humans i éssers" (2017), el primer treball, més folk, amb què van guanyar diversos premis i van arribar a la fase final del concurs de bandes emergents Sona 9.


Karabash està a Rússia, hi fa un fred que pela i és la ciutat més contaminada del planeta. La banda musical que en pren el nom la integren cinc nois de Vallirana (Baix Llobregat) que van decidir anomenar així el projecte perquè amb ell volen posar en relleu aquells aspectes del món en què vivim que estaria bé canviar.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".