Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Carrilet, 235
08907 Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Av. CarriletFF.CC. - Parada Av. Carrilet

+ conciertos en Salamandra 1

+ conciertos en Barcelona¡APLAZADO al 22 de MAYO!

Let's Festival 2020:
LA BIEN QUERIDA
+ PAPA TOPO20:30h. ENTRADA: 23 euros. Anticipadas: 18 euros.
Bookmark and Share
Comentar

A CAUSA DE LES ÚLTIMES CIRCUMSTÀNCIES REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “LA BIEN QUERIDA + PAPA TOPO” HA ESTAT AJORNAT AL DIA 22 DE MAIG. A MÉS S'INCORPORA A AQUEST CARTELL TREZOR, ENCARREGATS DE FER UNA GRAN FESTA FINAL.


Les entrades comprades són vàlides pel pròxim concert. Les persones que no poden venir a la nova data, tenen 15 dies (fins el 4 d'abril) per reclamar la devolució. Mail: [email protected]


La devolució es farà directament des del sistema de compra i a la mateixa targeta que es va utilitzar per comprar.


A hores d'ara no ens sorprèn que un disc de LA BIEN QUERIDA tingui tan bon acolliment per públic i mitjans. Després de Después de “¿Qué?” i “Me Envenenas”, “Miedo” posa una altra pedra en un disc, “Brujería”, que projecta una ombra ambigua, estranya, que realitza un tractat de l'amor basat en l'esoterisme i la màgia, i en el qual els relats terrorífics van agafant cada vegada més protagonisme. Si ja el vídeo-clip de “Me Envenenas”, signat per Carlos Vermut, era un exercici de cinema de terror en tres minuts, “Miedo” ve a sublimar aquesta idea, posant a més sobre la taula l'esperit mateix de bona part del disc. Aquí el vídeo ve dirigit per Santi Capuz, que ja va dirigir alguns clips de RUSH WEEK, Soleá Morente, THE LAST DETAIL, NEVVER... En ell veiem l'evolució d'una relació: dels moments feliços a la ruptura. I aquí ve el bo. Amb una sincronització impactant amb la pròpia èpica d'un mig temps tremendament intens, aquesta ruptura es planteja com un procés d'exorcisme, de fantasmes, amb infinitat de referències a clàssics del terror, com a ““Pesadilla En Elm Street” o “Posesión Infernal”. Aquest vídeo és una peça clau per a endinsar-se en l'univers que proposa LA BIEN QUERIDA en aquest “Brujería”, i descobrir-ho és un exercici tremendament emocionant.


PAPA TOPO arriben des de Mallorca. La història comença amb Adrià fent música de molt jovenet a Binissalem un petit poble de Palma. Però el món s'obre quan als 13 anys, gràcies a un article en una revista, es comença a interessar pel indie-pop. Des de llavors les seves referències musicals han anat evolucionant cap al twee pop i altres gèneres com riot grrrl, punk pop o yé-yé. Des que van penjar les seves primeres cançons a Internet es van convertir de la nit al dia en un dels grups més buscats per Internet i dels quals més es parlava en fòrums i blogs de tota mena, el poder d'Internet va deixar clar fins on es podia arribar i les seves maquetes eren motiu d'adoració. Quan va sortir el seu single de debut, “Oso panda”, va recórrer mig món i no va durar ni una setmana a les botigues. Les 500 còpies es van esgotar com si fos un article de primera necessitat en plena guerra interestel·lar. PAPA TOPO han continuat fabricant melodies hiper-contagioses sense parar, a mig camí entre la urgència d'Helen Love, la immediatesa de la Casa Azul o la senzillesa de Regaliz. PAPA TOPO són Adrià Arbona Orero (teclats i veu principal), Oscar Huerta Plaza (guitarra, carrilló i cors), Julia Fandos (flauta travessera i veu), Sònia Montoya Barberà (baix i cors).

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".