Clica aquí para ampliar la imagen


(Auditori)
Rambla Just Oliveras, 56
Hospitalet de Llobregat (L')
Barcelona
TEL. 93 337 79 62
Metro Línea 1 - Parada Rambla Just Oliveras

+ conciertos en Centre Cultural Barradas

+ conciertos en BarcelonaLet's Festival 2020:
LOS HERMANOS CUBERO
+ RAQUEL LúA20:00h. ENTRADA: 15 euros.
Bookmark and Share
Comentar

La idea de barrejar el folklore alcarreño amb el bluegrass genuïnament americà és alguna cosa que possiblement només era al cap de Los Hermanos Cubero. El resultat és atractiu i sorprenent a parts iguals. Els germans alcarreños Quique i Roberto van fusionar amb mestratge les seves influències i els van donar forma a través de les seves dues veus, una guitarra i una mandolina. I tenen molt clar que no necessiten més pel que fa a l'apartat musical.

El fermall d'or el posen les seves lletres punxants i carregades de missatge, camuflades amb molt d'art mitjançant una sàtira que van adoptar del cancioner tradicional d'aquest país i en concret de La Alcarria, la seva terra a l'al fet que recorren sovint a manera de musa.

El seu debut “Cordaineros de la Alcarria” (Autoeditat, 2010) va venir seguit de dues EPs, «A Burrasca Perdida» i «La calle abajo», i de «Flor de Canciones». «Arte y orgullo” (El Segell, 2016), el seu primer llarg, els va consagrar entre públic i crítica i «Quique Dibuja la Tristeza» (El Segell, 2018) va ser considerat un dels discos més importants de 2018.Raquel Lúa, amb un acompanyament auster de guitarra i guitalele en mà, ressalta una veu expressiva plena de matisos, registres i emoció. Un viatge musical ple de llums i ombres. Lletres profundes que acosten a la quotidianitat des de de la senzillesa poètica.

Presentarà el seu primer disc autoeditat "Ruegos y demás" que és una bona mescla de fado, música tradicional, flamenc, bossa i músiques del món.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".