Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > REVOLUSONATS EN EL VAPOR (ESPAI DE CREACIÓ MUSICAL)
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de la Mare de Déu dels Àngels, 76
08221 Terrassa
Barcelona


+ conciertos en El Vapor (Espai de Creació Musical)


+ conciertos en Barcelona


      REVOLUSONATS


20:00h. ENTRADA: 5 euros. / 7 euros amb CD


Bookmark and Share     Comentar


RevoluSOnats va néixer el 2016 arrel de la cançó Rap per la independència, a favor de independència de Catalunya i el dret a decidir. El vídeo i la cançó van tenir certa repercussió entre els mitjans de comunicació.


L’anima del projecte, Elasri Muhammad aka Mohi Lee, pren la iniciativa per publicar el primer disc amb noves cançons reivindicatives que són el resultat de resistir-se a quedar paralitzat davant una societat que no agrada. Aquest treball es la expressió dels joves que comparteixen els mateixos problemes, cansats de les injustícies de l’estat espanyol, que “ens nega el futur i ens vol submisos dins la seva monarquia feudal.”


Ara més que mai (Cases de la Música Records, 2020) és un disc que expressa les injustícies socials. Les lletres volen conscienciar en temes polítics, de gènere, de racisme i de desigualtat.


El nou treball ha estat produït per Mohi Lee amb la col·laboració dels cantants Don Trapala i Kasterdam, Marcus FM, Hereus del Beat, Eluss MC i Dunia Belkhil, dels músics: Lord Phoenix, Aleixandrus i dels productors: 4to Elemnto i Ziro Zen.


La sortida oficial del disc està prevista pel dia 24 de gener.No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso