Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > JORNADA FLAMENCA EN CENTRE CÍVIC BESÒS
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Rambla Prim, 87-89
Barcelona
Barcelona
TEL. 93 266 39 36
Metro Línea 4 - Parada Besòs Mar

+ conciertos en Centre Cívic Besòs


+ conciertos en Barcelona


      (in)fusión flamenca 2019:
JORNADA FLAMENCA18:30h. ENTRADA: 10 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Col·labora: Cooperativa QuesoniEnguany, per primera vegada, la (in)fusión flamenca programa una jornada sencera dedicada al paper de les dones com a resultat de la col·laboració entre la productora Quesoni SCCL i el Centre cívic Besòs. La jornada constarà de tres actes: Conferència Cantada “La veu de les dones cantaores” amb Alba Guerrero, Concert “De la Carmela” amb Queralt Lahoz i Daniel Felices i Concert amb Maria la Blanco.

Amb l’explicació d’alguns palos del repertori flamenc interpretats per cantaores com La Niña de los Peines, La Perla de Cádiz o La Paquera de Jerez, començarà la conferència cantada d’Alba Guerrero.

Guerrero, cantaora, investigadora i professora de cante flamenco amb una llarga trajectòria artística, fa aquesta selecció per tal d’explicar les característiques de les veus flamenques femenines i així descobrir el perquè, el què i com canten. En aquesta ocasió la cantaora vindrà acompanyada del guitarrista José Zarco.

A l’acabar, s’obrirà un torn de preguntes i debat per aprofundir en les qüestions que el públic assistent desitgi.

La jornada continuarà amb el concert “De la Carmela” amb la veu de Queralt Lahoz i el toc inconfusible de Daniel Felices a la guitarra. Fent un recorregut per cançons de Mercedes Sosa, La Lupe, Atahualpa Yupanky, Roberto Grela, Héctor Lavoe i Violeta Parra, aconsegueixen traçar una línia directa entre les arrels andaluses dels seus components i la Catalunya que els ha vist créixer.

El punt i final als actes el posarà la música de Maria la Blanco, cantant, guitarrista i compositora que fusiona varis estils musicals: bossa-nova, rumba, funk i boleros.

Amb el seu primer treball enregistrat a punt de veure la llum (febrer 2020), puja a l’escenari acompanyada de cinc mùsics mès que li donen un so compacte i ple de força amb melodies suaus i plenes missatge i compromís.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso