Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaCARAVANA DE MUJERES FLAMENCAS (Flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/13522
Bookmark and Share
Comentar

Yolanda Cortés (Bailaora), Marina González (Bailaor), Miriam Vallejo (Cante), Sara Salado (Cante), Miguel de la Tolea (Cantant), Eduardo Cortés (Guitarra), José de Mode (Cajón)

Jerez-Madrid-Barcelona


En la seva última setmana, “Jerez-Madrid-Barcelona: Caravana de Mujeres Flamencas”, ens porta novament a Yolanda Cortés, però aquesta vegada acompanyada per Marina González, ambdues bailaoras reconegudes del flamenc a Barcelona i la resta d’Espanya.


Cortés, filla de la Tani, bailaora flamenca de referència que, entre altres membres de la seva família, van motivar la passió de Yolanda per aquest art des de ben jove. Per la seva banda, González s’ha presentat en els principals tablaos d’Espanya i en festivals a nivell nacional i internacional. Al llarg del seu recorregut professional, ha participat en importants espectacles, entre els que es troba “Carne y hueso” de la reconeguda Eva Yerbabuena.


Elles, juntament a les cantaoras Miriam Vallejo i Sara Salado, seran les responsables de reivindicar a aquelles dones que “a casa potser cantaven i ballaven uns amb atres, però en l’àmbit professional, la línia estava delimitada i era difícil creuar-la”, com comenta Eduardo Cortés, creador i director de la peça.


Aquestes dones estan acompanyades de Miguel ?de la Tolea’ al cante, José ?de Mode’ al cajón i el mateix Eduardo Cortés a la guitarra.


Del 21 al 27 d’octubre a Los Tarantos Flamenco, el tablao més antic de Barcelona.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".