Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Reis, 22
08290 Cerdanyola del Vallès
Barcelona


+ conciertos en Mercat Municipal de les Fontetes

+ conciertos en Barcelona29 Festival Internacional de Blues de Cerdanyola 2019:
ZEBRASS11:30h. Entrada libre
Bookmark and Share
Comentar

ZEBRASS

ZeBRASS és una marching band amb molt groove, però la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de Nova Orleans i les seves improvisacions tenen un paper fonamental en el seu repertori.


Aquesta banda és de Vilanova i la Geltrú. Nascuda el 2012 s’inspira en les bandes de carrer de Nova Orleans on les marching band i la música acompanyen la gent a tots els actes festius de la ciutat.


ZeBRASS s’inspira en l’essència d’aquestes bandes americanes i dóna caràcter festiu a la música omplint tot tipus de celebracions. El seu repertori té quatre línies diferents: adaptació de cançons tradicionals, composicions pròpies, temes de música jamaicana i repertori de jazz tradicional de Nova Orleans.


Han actuat a Catalunya, França i Bèlgica. A més, han publicat una maqueta i dos CD’s. La banda compta amb tot tipus de músics de trajectòria contrastada i toquen amb formacions reconegudes com


Manu Chao, Muyayo Rif, Strombers, The Gramophone Allstars Big Band, The Big Jamboree, Smack Dab, Muchachito Bombo Inferno, Fundación Toni Manero, entre altres.


Els moments d’improvisació de les seves actuacions fa que aquestes siguin úniques i irrepetibles.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".