Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > ELENA SETIÉN + MAREM LADSON EN CAL NINYO
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Joan Bardina, 44
08830 Sant Boi de Llobregat
Barcelona


+ conciertos en Cal Ninyo


+ conciertos en Barcelona


      Festival Altaveu 2019:
ELENA SETIÉN
+ MAREM LADSON21:30h. ENTRADA: 6 euros.


Bookmark and Share     Comentar


21:30 Marem Ladson
23:00 Elena SetiénELENA SETIÉN

L’Elena va marxar, amb el seu violí a la recerca de nous horitzons per a la seva música. Va deixar el seu País Basc natal (Donosti, 1978), per trobar un lloc al món per a la seva música i per a ella mateixa. Va passar per Barcelona abans d’arribar a Londres i finalment, establir-se a Copenhaguen durant 13 anys.

Allà va formar part de Little Red Suitcase, un duet amb Johanna Bortcher, on va experimentar amb la improvisació i les noves cal·ligrafies del jazz. El 2013 va debutar amb un treball en solitari «Twelve Sisters» al qual va seguir «Dreaming Of Earthly Things» (2017).

Ha estat fitxada pel prestigiós segell nord-americà Thrill Jockey per a enregistrar el seu tercer disc «Another Kind Of Revolution» (2019) on ha treballat amb el músic basc Mikel Azpriroz i amb les guitarres de Steve Gunn. Tot en ella és diferent, singular; la seva música és producte del seu propi nomadisme i d’una curiositat infinita.

Les seves cançons desprenen una força onírica sorprenent, dibuixen paisatges de delicada bellesa, inequívocament femenina i extremadament encisadora.MAREM LADSON

Marem Ladson Bugallo és una jove millennial nascuda a Ourense el 1997 filla del jugador de bàsquet nord-americà Willie Ladson -que va jugar al Club Ourense Baloncesto- i de mare gallega.

És una artista fruit d’aquest segle XXI que encara no gossem a aventurar. Marem és una de les propostes emergents que a l’ALTAVEU li agrada mostrar. Amb només un disc de llarga durada («Maren Ladson», Mont Ventoux, 2018) hem tingut prou per apostar decididament per ella.

Ni Hi han moltes dones en el panorama estatal sorgides des del canvi de mil·lenni, però Marem és diferent, sona personal i mostra una maduresa fora del comú habitual.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso