Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > LOS TROVADORES DE LAS 3 CULTURAS + JAVIER BERGIA
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Joan Bardina, 44
08830 Sant Boi de Llobregat
Barcelona


+ conciertos en Cal Ninyo


+ conciertos en Barcelona


      Festival Altaveu 2019:
LOS TROVADORES DE LAS 3 CULTURAS
+ JAVIER BERGIA21:30h. ENTRADA: 6 euros.


Bookmark and Share     Comentar


21:30 Javier Bergia
23:00 Los Trovadores de las 3 CulturasLOS TROVADORES DE LAS 3 CULTURAS

Aquests tres individus són tres de les grans excepcions de la nostra música popular contemporània.

Entre els tres sumen anys de dedicació a la música medieval, popular, tradicional, mediterrània… Acumulen una saviesa musical que cristal·litza en un exercici que els italians anomenen proposta amb la qual s’apropen a les nostres oïdes d’avui, les músiques que són la base de la nostra història secular. A les seves mans i instruments el Mediterrani és el que no hauria d’haver deixat de ser mai: un punt de trobada, una àgora de sensibilitat i intel·ligència compartida amb què construir futur i coneixement, és a dir, cultura viva contra la ignorància i el recel.

EDUARDO PANIAGUA
WAFIR S. GIBRIL
PEDRO BURRUEZOJAVIER BERGIA

Va haver-hi un temps en què els cantautors i les cantautores no només eren la veu col·lectiva d’un poble sinó que també van ser el camí obert cap a noves sensibilitats i formes d’expressió musical. Però no van ser gaires els que van aconseguir marcar diferències. Pioners com Hilario Camacho o Vainica Doble van ser tan difícils d’imitar que ningú va poder seguir aquell camí.

Be, un si que va poder, i va ser Javier Bergia; un músic que tocava molt bé la guitarra i que a més, feia unes cançons diferents, explicava unes històries properes i entranyables amb un so propi i característic.

Javier Bergia no ha deixat mai de ser un artista curiós que ha investigat al costat de Javier Arteche i Luís Delgado (Finish Africae), sempre pròxim a l’experimentació de Suso Sáiz i a la sensibilitat de Pablo Guerrero (altre dels grans de la cançó castellana).

Ara se’l reconeix per ser el guitarrista de l’Ismael Serrano, però no, si el veniu a veure, descobrireu no ja un artista sinó un univers musical tant personal com pròxim i captivador.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso