Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > ENRIC MONTEFUSCO + YAWNERS EN CAN MASSALLERA
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Mallorca, 30
08830 Sant Boi de Llobregat
Barcelona
TEL. 93 654 89 55
FF.CC. - Parada Sant Boi

+ conciertos en Can Massallera


+ conciertos en Barcelona


      Festival Altaveu 2019:
ENRIC MONTEFUSCO
+ YAWNERS24:35h.


Bookmark and Share     Comentar


00:35 Enric Montefusco
01:45 YawnersENRIC MONTEFUSCO

«Quien abre camino no tiene quien le de consuelo» diu al seu nou disc aquest artista que sempre ha estat un home inquiet i trencador.

Des que va deixar anar els Standstill, l’Enric Montefusco (Barcelona, 1977) ha seguit obrint el camí que ja definia amb el grup. Tot sol, ha tornat als seus orígens («Meridiana», 2016) al seu entorn immediat, urbà i sentimental, des del que construir-se, cançó a cançó.

Ara, «Diagonal» (2019), després de l’EP «Coros de Medianoche» (2018) amb El Niño de Elche, Hermanos Cubero, Maria Arnal, Albert Pla i Nacho Vegas, confirma la seva capacitat d’observació perspicaç del nostre entorn. El nou disc inclou 10 cançons, 10 trets precisos al nostre món desbaratat i absurd que viu del culte als diners i mira cap a un altre costat mentre les migracions posen a prova la nostra real capacitat, no només d’acollida, sinó de ser coherents amb qui truca ara a la porta. L’any passat vam tenir la sort de gaudir d’ell en el projecte «Alça la veu», enguany tenim el privilegi de veure’l en acció.YAWNERS

Elena Nieto ha fet créixer el seu projecte amb el bateria Martín Muñoz de forma sorprenent i ràpida. «Just Calm Down», el seu disc de debut, gravat amb Santi Garcia en els Estudis Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols, està sent un dels treballs més celebrats aquest any en l’àmbit del power pop nacional més atractiu.

Guitarres, baixos i bateries desbocades, energia pura i concisa, directament a l’estómac.

Només són dos en escena però sonen per tres o quatre, en un malbaratament de melodies pop que cavalquen excel·lents riffs de guitarra i contagien una electricitat contínua i envolupant. Una de les propostes emergents que més ens han seduït.

ELENA NIETO veu, guitarra, sota
MARTÍN MUÑOZ bateria


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso