Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaPEDRO CóRDOBA AMB REBECA MONASTERIO (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/13522
Bookmark and Share
Comentar

Pedro Córdoba baile, Rebeca Monasterio baile, Miguel de la Tolea cante, Joaquín el Duende cante, Manuel Castilla guitarra, Agus Espín baix i José de Mode cajón.

Després de vuit mesos, torna el duo Córdoba-Monasterio!

El bailaor Pedro Córdoba és un artista format en ballet clàssic, dansa espanyola i contemporània a l’escola de Pastora Martos i, més tard, a l’Institut del Teatre, habent rebut consell al llarg de la seva carrera de personalitats com La Tani, Antonio Canales o Javier Latorre. Reconeix admirar profundament a bailaors com Israel Galván o Alfonso Loza. Rebeca Monasterio, per la seva banda, és una ànima inquieta, carismàtica, de presència elegant i ball tècnicament impecable. Va debutar amb 16 anys als principals tablaos de la ciutat comptal i, ràpidament, va entrar a formar part de la companyia de Sara Flores i Juan Cortés com a bailaora principal.

Córdoba i Monasterio estaran junts de nou a Los Tarantos, acompanyats d’un cuadro de músics excepcionals com Miguel de la Tolea i Joaquín el Duende al cante, Manuel Castilla a la guitarra, Agus Espín al baix i José de Mode al cajón.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".