Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > SOFIA COLL EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      SOFIA COLL (jazz)


23:00h. ENTRADA: 6 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/15886


Bookmark and Share     Comentar


Sofia Coll veu, Daniel Valladares guitarra, Gilles Estoppey piano, Rodrigo Hernández bateria

Sofia Coll és una artista musical independent resident a Barcelona (Espanya). Com a compositora, la seva música parla majoritàriament sobre el creixement personal, l'amor i l'afecte des d'una àmplia perspectiva; el que veu, sent i escolta en el seu entorn també influeix a l'hora d'escriure les seves lletres i melodies. Movent-se entre el Pop i el R & B, la seva música també flueix entre altres influències com el Soul, el Indie Espanyol, el Reggae, entre d'altres. Sofia és una cantant que estima ballar i transmetre les cançons que canta; una forta identitat que l'ha definit com una veritable intèrpret.

2019 és l'any on la seva carrera musical realment comença: amb el seu primer single "Before I forget what 's Love", anima les persones a deixar les relacions tòxiques fora de la seva vida. En els propers mesos, Sofia planeja llançar diferents singles de manera individual i deixar el seu nom marcat en l'escena musical de Barcelona.

https://www.youtube.com/watch?v=RYIRyT9gdPINo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso