Clica aquí para ampliar la imagen


Gran Via de les Corts Catalanes, 595
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada UniversitatMetro Línea 2 - Parada Passeig de GràciaMetro Línea 3 - Parada Passeig de GràciaMetro Línea 4 - Parada Passeig de Gràcia

+ conciertos en Teatre Coliseum

+ conciertos en BarcelonaFestival Mas i Mas 2019:
I’M A SOUL WOMAN (jazz)21:00h. ENTRADA: 35 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/masimasfestival/ca_ES/entradas/evento/15762
Bookmark and Share
Comentar

Koko Jean Davis veu, Myriam Swanson veu, Desiree Diouf veu, Tonia Richardson veu, Brigitte Emaga veu, Monique Makon veu, Noemí Sillah veu, Mila González trompeta, Rita Payés trombó, Roser Monforte saxo tenor, Lalo López guitarra i direcció musical, Manu Davobe teclats i cors, Joan Vigo baix, Gloria Maurel bateria, Yasmina Azlor cors, Alex Dee cors.El 17è San Miguel Mas i Mas Festival obre amb un espectacle dedicat a les grans veus femenines de la història de la música afroamericana. Seguint un recorregut cronològic que va des de la dècada dels 30 fins als anys 80, I'm a Soul Woman ens permet retrobar-nos amb un seguit de cançons llegendàries que van contribuir a canviar el món des dels escenaris. Ens convida també a recuperar l'obra d'estrelles que van marcar una època, com ara Billie Holiday, Etta James, The Supremes, Barbara Lynn, Chaka Khan, Nina Simone, Tina Turner o la reina del soul Aretha Franklin. Sota l'impuls de Curtcircuit, Nación Funk i Blackcelona, I'm a Soul Woman uneix a les millors veus femenines de Catalunya, és a dir, a Koko-Jean Davis (The Excitements), Myriam Swanson (Flamingo Tours, Magnolia), Desirée Diouf (Sugar Drops) i Tonia Richardson (The Secret Investment), entre d’altres. Plegades encapçalen una orquestra irrepetible a casa nostra amb l'objectiu de recrear l'ànima més autèntica de la millor música negra de tots els temps.

https://www.youtube.com/watch?v=76qj9wobGvs

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".