Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaGMF Barcelona '19:
BRUCE BARTH - "New York Stories Vol II." (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 27 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14978
Bookmark and Share
Comentar

Bruce Barth piano, Mark Hodgson baix, Francesco Petreni bateria i percussió, Stephen Keogh bateria, + convidats

Bruce Barth és, sens dubte, un dels grans pianistes de jazz del nostre temps. Profundament arrelat a la tradició jazzística, la seva música reflecteix la profunditat i amplitud de la seva vida i experiències musicals.

Ha tingut importants col·laboracions amb Tony Bennett, Terell Stafford, Luciana Souza, Stanley Turrentine, Steve Wilson i David Sánchez i va ser un membre del Terence Quintet de Blanchard. Al 1992, Bruce va tocar el piano a la pel·lícula ?Malcolm X’ de Spike Lee.

Bruce no és un desconegut per al públic del Jamboree i torna una vegada més a la seva sala de música preferida d'aquest costat de l'Atlàntic portant amb si el gust de la seva ciutat natal, Nova York, embolicat en noves cançons per a formats de trio, quartet i quintet.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 7 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".