Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > KENNY BARRON EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      Jamboree al Grec:
KENNY BARRON (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 35 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/es_ES/entradas/evento/14673


Bookmark and Share     Comentar


Kenny Barron piano

Un tòtem del jazz recala a la cava de plaça Reial. Nascut el 1943, Barron va començar a esdevenir una figura eminent del món del jazz quan el 1959 va debutar amb la banda del bateria Philly Joe Jones. A començaments dels 60, va recalar a Nova York, on es va fer un nom al costat de músics com ara Yusef Lateef, James Moody i, sobretot, Dizzy Gillespie, amb el qual va començar a treballar el 1963. Ella Fitzgerald, Joe Henderson, Buddy Rich, Chet Baker o Stan Getz són alguns noms de la llarga llista d'artistes que han requerit els serveis de Kenny Barron. Al pianista de Filadèlfia també se'l venera pels seus magnífics projectes com a líder o colíder. Per exemple, pels duets sublims que va formar amb Stan Getz i amb Charlie Haden, o pels seus treballs amb diferents tipus de formacions, amb els quals ha obtingut diverses candidatures als Grammy. 

Homenatjat el 2010 per The National Endowment for the Arts com a “Jazz Master”, Premi Jazzterrassman 2019, Kenny Barron és un jazzman que ha creat escola. Com a intèrpret, compositor i arranjador, destaca per la seva capacitat inigualable per hipnotitzar al públic amb un joc elegant de melodies sensibles i ritmes magnètics. Entre altres elogis, el diari Los Angeles Times el va considerar "un dels millors pianistes de jazz del món." Per la seva banda, la revista Jazz Weekly el va definir com "el pianista més líric del nostre temps". Al Festival Grec podrem gaudir del seu art des de la distància curta d'un club de jazz com és el Jamboree i en el format més íntim de tots: a piano sol. Un privilegi. 

https://youtu.be/_SohMWcK_q4No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso