Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaESSèNCIA FLAMENCA (flamenco)


19:30h. 20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/13522
Bookmark and Share
Comentar

Olga Llorente bailaora, Marina González bailora, Miguel de la Tole cante, Miriam Vallejocante, Jesús Núñez guitarra i José de Modecajón

Olga Llorente torna a trepitjar el tablao de Tarantos Live Flamenco per a embruixar-nos amb el seu art sobre les taules. Elegant i amb un profund sentiment quan balla, veure-la és un plaer per als sentits. Aquesta vegada estarà acompanyada per Marina González, bailaora barcelonina que porta l'art del ball a les seves venes. Als seus inicis va passar per diferents disciplines, fins que finalment es va centrar en l'art flamenc. Ha participat en diversos festivals, tant a Espanya com en d’altres països. Aquest duo de bailaores ens enlluerna amb l'art del taconeo i el moviment de les seves mans al ballar. Les acompanyen grans artistes que també han heretat la força de la música flamenca com Miguel de la Tolea i Miriam Vallejo al cante, José de Mode al cajón i Jesús Núñez a la guitarra.

https://www.youtube.com/watch?v=LGdV-SNxCJE

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".