Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en Barcelona



Jamboree al Grec: Dayramir González & Habana Entrancé:
JAZZ AFRO CUBA (jazz)



20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 22 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/es_ES/entradas/evento/14671
Bookmark and Share
Comentar

Dayramir Gonzalez piano, Tatiana Ferrer veu i violí elèctric, Dean Torrey baix, Juan Chiavassa bateria, Keisel Jimenez congues

Nascut a l'Havana, el pianista Dayramir González és avui un músic de l'escena del jazz llatí a Nova York. Digne successor de la millor escola de piano jazz amb arrels afrocubanes ?és a dir, de noms com ara Chucho Valdés, Gonzalo Rubalcaba, Ramón Valle o Roberto Fonseca?, Dayramir González destaca per la força abassegadora del seu toc, immortalitzada en el treball "The Grand Concourse”(Machat, 2018), que presentarà al Grec. Amb el seu grup, Habana enTRANCé, González abraça el pols magnètic i la mística de Nova York i, alhora, els sons cubans de principis del segle XX. Tot plegat, amb picades d'ullet als mites culturals dels elements religiosos Ioruba. 

Dayramir González és un pianista i compositor format a Instituto Superior de Arte, a l'Havana, i al bostonià Berklee College of Music, a on es va graduar amb honors. El 2007, va enregistrar a Cuba el seu primer disc, “Habana en TRANCe”. El 2012, Chucho Valdés el va titllar d'“estrella emergent de l'escena mundial del jazz llatí” i el va convidar a formar part de la sèrie “Voices of Latin America”. Aquell mateix any va rebre el Premi Wayne Shorter al Millor Compositor de l'Any. En l'actualitat, actua amb la seva banda i col·labora amb la The Art School of Contemporary Performance and Creativity, situada al districte novaiorquès del Bronx. 

https://www.youtube.com/watch?v=N-lE4C1mvfY   

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".