Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN CHAMORRO presenta CARLA MOTIS (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14771
Bookmark and Share
Comentar

Carla Motis guitarra i veu, Joan Chamorro contrabaix, saxo tenor i direcció, Andrea Motis, veu, saxo alto i trompeta, Marçal Perramón saxo tenor, Alba Esteban saxo baríton, Alba Armengou trompeta, Èlia Bastida veu, violí i saxo tenor, Joan Martí saxo tenor, saxo alto i flauta, Joan Mar Sauqué, trompeta, Joan Codina trombó, Max Tato trombó, David Xirgu bateria, Ignasi Terraza piano, Josep Traver guitarra.

Joan Chamorro presenta el 12è treball de la sèrie discogràfica que aplega al bo i millor de les noves generacions del nostre jazz, les que han crescut sota l'impuls de la Sant Andreu Jazz Band, una autèntica factoria de talents. La música protagonista d'aquest CD és la guitarrista i cantant Carla Motis, germana d'Andrea Motis, en el qual poden apreciar, com a guitarrista, el seu meravellós fraseig, a més d'un discurs original i un tempo i un swing magnífics. Com a cantant, Motis fon la seva veu amb la de la guitarra fins a esdevenir una artista amb un sublim discurs únic. No us la perdeu.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".