Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaTHE OTIS REDDING SHOW (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 23 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14755
Bookmark and Share
Comentar

Paquito Sex Machine veu, Jonathan Herrero veu, Michel Clavero veu, Lalo López guitarra i director musical, Hector Moras Baix, Marc Benaiges baterIa, Jordi Blanch saxo tenor, Àlvar Monfort trompeta, Tom Johnson trombó

Lalo López, guitarrista i compositor de la Fundación Tony Manero, en col·laboració amb el col·lctiu Nación Funk, Blackcelona i Black Music Productions, presenta un homenatge al soulman per antonomàsia: el gran Otis Reding. Lluny, però, de caure en la nostàlgia, aquest Otis Redding Show és una revisió del seu llegat amb un espectacle tenyit per la força i l'ànima de les cèlebres actuacions en viu del rei del soul. Una hora de soul sense pausa, per elevar l'esperit dels qui baixin les escales del Jamboree, i fer que no parin de moure els peus, amb un espectacle que revitalitza els clàssics del mestre.

Els protagonistes d'aquesta banda ad-hoc són un autèntic all-star del soul i el funk a casa nostra: Paquito Sex Machine, cantant de la Fundación Tony Manero; Michel Clavero, soul brother number one i veu dels pioners Café Soul; Jonathan Herrero, l'extraordinari vocalista dels A Contra Blues. Completen la formació el mateix Lalo López, a la guitarra, el baixista de Chocadelia Internacional Héctor Moras, el bateria de la Fundación, Marc Benaiges, i una secció de vents amb el trombonista tot terreny Tom Johnson, el saxo dels The Excitements Jordi Blanch i el també versàtil Àlvar Monfort, a la trompeta. Otis reneix a la cava de la plaça Reial o, dit d'una altra manera, “Clap your hands and stomp your feet, cause Otis Redding is on the scene!”

https://www.youtube.com/watch?v=U0GVdIh2qQQ

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".