Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN CHAMORRO & YOUNG BAND (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14768
Bookmark and Share
Comentar

Joan Chamorro contrabajo y dirección, Jan Domenech piano, Joana Casanova saxo alto y voz, Joan Marti saxos y clarinete, Marçal Perramon saxo y clarinete, Alba Esteban saxo baritono y clarinete, Èlia Bastida saxo y violin, Alba Armengou trompeta y voz, Victor Carrascosa trompeta, Joan Codina trombon, Joan Codina trombon, Carla Motis guitarra, Pablo Ruiz bateria

Joan Chamorro, a banda de ser un magnífic multiinstrumentista, és també el director i alma mater de la Sant Andreu Jazz Band, l'autèntica pedrera del jazz comtal. Des de fa uns mesos, Chamorro baixa periòdicament les escales de la cava de la plaça Reial per presentar-nos els novíssims valors del nostre jazz: músics joveníssims i amb un nivell extraordinari, com és el cas del pianista Jan Domènech i la cantant Joana Casanova, els intèrprets destacats d'aquesta sessió. Amb la Young Band, que podríem qualificar de pedrera de la pedrera, Chamorro i els seus estrenaran el repertori que formarà part del nou enregistrament de la Sant Andreu Jazz Band. És una gloriosa sèrie discogràfica encetada el 2006 i un exemple viu de la vitalitat i el bon nivell de les generacions de jazzistes que pugen.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".