Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > COYOTE & THE LIP EN EL CAFE ROCK&ROLL
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Torrent de l'Olla, 48
08012 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada DiagonalMetro Línea 5 - Parada Diagonal

+ conciertos en El Cafe rock&roll


+ conciertos en Barcelona


      COYOTE & THE LIP


21:45h.


Bookmark and Share     Comentar


COYOTE & THE LIP GRAN proposta musical per dissabte 16/3/19 Formada per dos grans músics nord-americans Marc Curcio i Danny Lippitt residents a Barcelona des de fa ja bastants anys i companys en diverses bandes com "Dirty Sants" o "The Gangster of Love" .
Danny Lippitt (veu i harmònica) i Marc Curcio (guitarra), Manu (percussió) Un Gran repertori amb temes propis i versions ens ofereix una barreja diabòlica de temes indie-punk on els ritmes de Hip-Hop compleixen amb el punk hardcore i rock and roll amb saborosos trossos d'electro i loops.
DANNY Lippitt, harmonicista i cantant nascut a Geòrgia, Estats Units, es trasllada més tard a New Orleans, on toca l'harmònica a la famosa Bourbon Street, al costat d'algunes de les millors bandes locals de New Orleans, convertint-se en Danny "The Lip" Lippitt.
L'any 2002 es trasllada a Barcelona, ​​per provar sort en l'escena musical europea i forma el trio acústic de blues americà "Mojohand" (2005-2007), format per Jaume Llauradó Esteve a la guitarra, Danny 'The Lip' Lippit a l'harmònica i veu i el guitarrista de Texas John Smith.
Danny 'The Lip' Lippit treballa amb una àmplia varietat d'estils i músics i ha estat membre fundador i toca amb diverses bandes com "Dirty Sants", "The Gangster of Love", "Coyote & The Lip", "Brasstards", " Danny the Lip & the Downlow "i més recentment" The Rockabilly Cats ", de nou al costat de Jaume Llauradó.
MARC CURCIO, guitarrista, cantautor, DJ i organitzador d'esdeveniments va néixer i es va criar a Washington DC on va començar a tocar la guitarra com a part de la llegendària escena punk i rock dels anys 80. Posteriorment es va traslladar a San Francisco, on va ser membre fundador de "Big Blue Hearts" i també ha tocat amb Eric McFadden, Paula O'Rourke (Eric Burdon and The Animals), Shaunna Hall (George Clinton and Funkadelic i 4 Non Blondes), Ben Barnes (Les Claypool de Primus), George Clinton , Pat MacDonald, The Brown Fellinis i amb membres de bandes com The Dead Kennedys o The Doobie Brothers. Marc ha recorregut els Estats Units i Europa i ha gravat més de 15 àlbums amb diverses bandes.
També ha participat en projectes amb Paula O'Rourke, Amanda Jayne, Tori Sparks, Leslie Helpert, Sinead Savage, Samantha de Siena i Carrie Lewis i ha gravat amb John Anaya i Justin Phelps arribant a gravar també un àlbum amb el guitarrista J21 amb músics destacats de King Crimson, Frank Zappa, David Bowie i Prince.
Membre fundador de les bandes "The Gangster of Love", "Dirty Sants", "Bannister Ride", "The Near Death Ensemble", "Coyote & The Lip" "The Els, Els Els", "The Suicide Singers", " The Lowdown "," Els Skedaddles "entre d'altres.
Manu (País Basc) a la Percussió li dóna el punt a aquest combinació d'excel·lent música!
Ja coneguts i estimats al Cafè rock & Roll excel·lent per a una nit de Dissabte! No et perdis !!!


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso