Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > MAR SÁNCHEZ + CHINO SWINGSLIDE EN EL CAFE ROCK&ROLL
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Torrent de l'Olla, 48
08012 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada DiagonalMetro Línea 5 - Parada Diagonal

+ conciertos en El Cafe rock&roll


+ conciertos en Barcelona


      MAR SÁNCHEZ & CHINO SWINGSLIDE


21:45h.


Bookmark and Share     Comentar


MAR SANCHEZ és guitarrista i compositora de Sevilla. Des de molt jove, Sánchez va combinar la seva formació clàssica amb la guitarra elèctrica i la música moderna. Als 14 anys va dirigir una banda de rock and roll anomenada SHE, que va guanyar nombrosos concursos, incloent el premi al millor grup de rock de revelació el 2008.
Es va traslladar a Barcelona on es va graduar del Conservatori Superior de Música del Liceu i va passar el seu any Erasmus al Royal College of Music al Regne Unit. Tot i que la seva vida s'ha dedicat a estudiar guitarra clàssica, Sánchez sempre la combina amb la guitarra elèctrica i Actualment està desenvolupant la seva carrera musical en el camp de Rock Jazz Fusion.
Ha participat en nombrosos Festivals Internacionals de Música, com el Festival Internacional de Música de Cambra de Leo Brouwer, a La Habana, Cuba, i ha fet gires per Amèrica Llatina, Estats Units i Europa.

CHINO, Hernán Senra, s'ha convertit en un dels artistes més representatius i actius de l'escena del blues i el swing de Barcelona. La seva estil a la guitarra lliscant és única i inconmovible.
Va tenir l'oportunitat d'aperdener dels mestres Mario Pugliese, Miguel Botafogo Vilanova i Gabriel Grätzer, quan va començar a tocar la guitarra elèctrica amb 13 anys. Tot i això, al llarg del temps, Chino va obtenir el seu estil propi a descobrir la "guitarra resfònica". músic inquiet va viatjar a Europa amb 18 anys tocant als carrers d'Espanya, Itàlia, França, ia Suïssa obtubo seu primer dobro.
Dos artistes que es fusionen i el resultat podràs escoltar-lo i veure-ho al cafè Rock & Roll el divendres 15 de març a partir de les 21: 45h. No et perdis !!


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso