Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > BARCELONA BIG BLUES BAND + CLAIRE MARTIN EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      BARCELONA BIG BLUES BAND feat. CLAIRE MARTIN (blues)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 25 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14211


Bookmark and Share     Comentar


Claire Martin veu, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Víctor Verges, Jaume Torné trompeta, Aram Montagut, Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Artem Zhuliev, Nil Mujal saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Héctor Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria.

El petit club de la Plaça Reial rep de nou a una de les millors cantants de jazz del Regne Unit i, per extensió, d’Europa. No en va, la prestigiosa revista Jazz Times ha considerat a Claire Martin com una de les 5 millors vocalistes femenines de jazz actual. Martin atresora una carrera de més de 30 anys amb fites com ara guanyar els Jazz British Awards en set ocasions, publicar 18 discos amb el prestigiós segell Linn Records, col·laborar amb genis de la categoria de Martin Taylor, John Martyn, Stéphane Grappelli i Kenny Barron, o copresentar durant 17 anys del programa “Jazz Line Up”, a la BBC Radio 3, a banda d'oferir centenars de xous arreu del planeta. Amb credencials com aquestes, podeu imaginar que és tot un luxe poder gaudir durant dues nits consecutives de l'art de Claire Martin des de la curta distància.

Per si no n'hi haguès prou, en la segona d’aquestes vetllades, Martin explorarà el seu vessant més blueser en companyia de l’explosiva Barcelona Big Blues Band.

https://www.youtube.com/watch?v=A0u0UHwHMhANo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso