Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > DE DIEGO BROTHERS EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      DE DIEGO BROTHERS presenta 'Since 1993' (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14206


Bookmark and Share     Comentar


Juan de Diego trompeta, Victor de Diego saxo tenor, Abel Boquera hammond, Caspar St. Charles bateria

“Since 1993” (Errabal) és el títol del CD que presentarà al Jamboree aquesta banda que encapçalen des de fa més de 25 anys els germans Juan i Víctor de Diego, dos dels músics més rellevants de la sabia basca que va contribuir a renovar l'escena del jazz català a començaments dels 90.

A cavall del boogaloo, el groove, el hard bop i el “jazz i prou”, que diria el gran Cifu, De Diego Brothers ofereixen un repertori basat en composicions originals i temes d'artistes com Lee Morgan, Joe Henderson, Herbie Hancock, etc. L'estil de la banda dels germans De Diego s'acosta al del jazz dels anys 60 ?el de l'era gloriosa del segell Blue Note?, un període en el qual el swing es va barrejar amb els ritmes afrocubans, el funk i el boogaloo. El resultat d'aquesta singular fórmula es tradueix en la frescor i el ritme trepidant que transmeten les actuacions dels De Diego Brothers.

En la seva fecunda carrera. De Diego Brothers ha enregistrat diferents treballs i ha actuat en festivals com els de Terrassa, Getxo, Sant Sebastià, Ezcaray i el Vijazz. Segons el crític Mario Benso, la seva música és “jazz amb majúscules, tant intemporal com estimulant,” i no li falta pas raó.

https://youtu.be/92UPkDcqF4UNo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso