Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > CHRISTIAN UGUREL & JORGE ROSSY QUARTET EN JAMBOREE
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      CHRISTIAN UGUREL & JORGE ROSSY QUARTET (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 18 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/13974


Bookmark and Share     Comentar


Christian Ugurel saxo tenor i composició, Jaume Llombart guitarra, mandolina i banjo, Santi Careta guitarra, mandolina i banjo, Jorge Rossy bateria, balàfon i percussió.

Ara fa tres anys, el saxofonista berlinès Christian Ugurel va decidir fer realitat el somni de convèncer al seu ídol, el bateria Jorge Rossy, per gravar un disc plegats. Ugurel havia passat una temporada a Catalunya, a on es va deixar influenciar per dos guitarristes amb una forta personalitat: Santi Careta i Jaume Llombart. Els havia conegut a l’ESMUC i havia compartit molts concerts i gires. Junts van enregistrar un disc, “Cercles” (RecordJet), que presentaran al Jamboree.

Resident a Essen, Ugurel lidera també un grup anomenat Pep Ventura i un sextet de cordes. Amb Rossy, Careta i Llombart ens proposa una música farcida de connotacions amb el món clàssic, bastida des de l'exploració i la curiositat; des del saber fer de quatre músics que busquen els límits i omplen les partitures minimalistes amb imaginació i energia.

https://www.youtube.com/watch?v=14xmRztQxiUNo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso