Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de les Guilleries, 6
08012 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada Fontana

+ conciertos en Soda Acústic

+ conciertos en BarcelonaMEDITERRANEAN CLASH PARTY (rumba, raï, rock, gnawa) (Punk / Músiques del Món / Rumba / Fusión / Rumba Catalana / Afrobeat)


22:30h. ENTRADA: 5 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Un cop al més al Soda Acústic de la Vila de Gràcia s’hi reivindicarà amb una festa, les cultures mediterrànies amb música bandarra, actitud punk, concerts enèrgics i subversius, per gaudir i ballar tota la nit. Una vetllada popular on es cantarà cants de diferents estils musicals que formen part del nostre paisatges sonor i urbà. Però també músiques i melodies llunyanes banyats pel mateix mar.

La vetllada consistirà en dos parts, la primera serà amb un concert amb la posada en escena elèctrica i vibrant amb el grup de música que hi formaran part en Yacine Belahcene (veu), Massinissa Aït-Ahmed (baix, guembri, mandol algerià i a la veu), Gabriel Fletcher (guitarra elèctrica) Alexandre Guitart (bateria, percussions, màquines i veu) més una convidada o convidat especial. La segona part per finalitzar la nit, suarem la samarreta amb música punxada per membres del grup.
En aquesta primera sessió tindrem a Jack Tarradelles com convidat especial; serà una sessión amb sabor a Rumba Catalana vinguda directament del carrer de la Cera!!

http://www.yacine-belahcene.com/
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".