Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > JAMES ROOM & WEIRD ANTIQUA + LYNNE MARTIN EN MARULA CAFÉ
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Escudellers, 49
08002 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Marula Café


+ conciertos en Barcelona


      JAMES ROOM & WEIRD ANTIQUA
+ LYNNE MARTIN (Blues / Rock / Swing)21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.


Bookmark and Share     Comentar


James Room és músic, compositor i cantant. Weird Antiqua és l'estil, el so, el concepte i la banda que li acompanya.
Amb el seu últim disc, Honest Man Blues (Gaua Records, 2018), un compendi de rock en el seu més ampli espectre (blues, roots, grunge, desert, swing), James Room & Weird Antiqua entren en la família de la discogràfica Gaua Records amb un so robust i compacte fruit de l'enregistrament en directe de totes les bases instrumentals de cadascun dels talls que el componen...


James Room és músic, compositor i cantant. Weird Antiqua és l'estil, el so, el concepte i la banda que li acompanya.
Amb el seu últim disc, Honest Man Blues (Gaua Records, 2018), un compendi de rock en el seu més ampli espectre (blues, roots, grunge, desert, swing), James Room & Weird Antiqua entren en la família de la discogràfica Gaua Records amb un so robust i compacte fruit de l'enregistrament en directe de totes les bases instrumentals de cadascun dels talls que el componen. L'última cançó, de fet, va ser enregistrada en un estricte directe a l'auditori buit del Conservatori superior Juan Crisóstomo Arriaga de Bilbao.
Els textos, que tanta importància tenen en la seva música, passen de l'estrictament personal a ficar-se en el social. Afilats i contundents alhora que íntims o poètics.
Tampoc falten en Honest Man Blues col·laboradors de luxe. L'armonicista Pablo Almaraz presta la seva versatilitat en tres dels talls. I va ser a Denver (CO, USA) on es va gravar una secció de metalls per altres tres comptant amb el talent de José Leonardo León (trombó), Ryan Spencer (trompeta) i Ryan Van Scoyk (saxo).
Masteritzat per Mario G. Alberni en els seus estudis Kadifornia Mastering, aquest Honest Man Blues, està destinat a ampliar (i molt) els horitzons de James Room i els seus Weird Antiqua.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso