Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaGIULIA VALLE ENSEMBLE (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 13 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/13080
Bookmark and Share
Comentar

Giulia Valle composició, direcció musical, contrabaix, Òscar Latorre trompeta, Vicent Pérez trombó, efectes, Guim García saxo alt, flauta, Martí Serra saxo soprá, saxo tenor, Tom Amat piano, teclats, Dani Dominguez bateria.

La compositora, arranjadora i contrabaixista Giulia Valle, una de les veus més prolífiques, originals i amb més projecció internacional del jazz barceloní, actua amb una de les seves darreres propostes: un septet absolutament torrencial que va presentar ara fa pocs mesos al Jamboree, a on a més va enregistrar en directe el que serà el vuitè treball discogràfic de la seva carrera. En l'Ensamble de Giulia Valle, la música italocatalana s’envolta de primeres espases del nostre jazz i, alhora, de joves i talentosos artistes. Plegats formen part d’un nucli cada cop més dinàmic de creadors i intèrprets que situen a Barcelona com una de les ciutats punteres de la música creativa a l'Estat. L’univers sonor que la compositora Valle és capaç de crear, juntament amb l’energia desbordant del seu directe, no deixa indiferent a ningú. Eclèctica, Intensa, evocadora, seductora i estimulant com poques. És Giulia Valle, artista que amb aquesta nova formació ens proposa endegar un cicle de concerts amb convidats de luxe i joves promeses.

https://www.youtube.com/watch?v=nJDKpuQTRzY

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".