Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Paral·lel, 62
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 324 84 94
Metro Línea 2 - Parada Paral·lelMetro Línea 3 - Parada Paral·lel

+ conciertos en BARTS

+ conciertos en BarcelonaMIRABAI CEIBA (Fusión)


20:00h. ENTRADA: A partir de 22 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Mirabai Ceiba amb Bogdan Djukic al violí i percussions, i ambels invitats especials Tina Malia & Gonzalo Paniagua tornen a Barcelona, el concert del 12 de maig 2018, a les 20:00 a la Sala BARTS.

Els delicats sons d'arpa, piano, i la barreja de guitarra amb veus amorosament entrellaçades descriuen la música de Mirabai Ceiba. Els seus concerts són celebracions per a la pau i l'amor que encarnen en la música com a llenguatge universal que uneix a tots els pobles, cultures i tradicions del món.

Mirabai Ceiba és un duo format pel guitarrista / cantant Markus Sieber i la cantant / arpista / pianista Angelika Baumbach. Vénen de diferents parts del món. Markus és d'Alemanya Oriental. Angelika va néixer a Tucson, Arizona, i es va criar en un petit poble prop de la ciutat de Mèxic, la filla d'una mare mexicana i pare alemany.

Junts, Angelika i Markus han forjat un nou estil atractiu de la música devocional del món barrejant mantres en gurmukhi de la tradició de Kundalini Ioga amb cançons originals en anglès i espanyol, que reflecteixen una influència nativa americana i també atrauen les paraules de saviesa de Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak i Yogi Bhajan. En concert, inspiren a tots els presents a cantar junts en un esperit d'amor i unitat.

Fins i tot el nom de Mirabai Ceiba encarna les influències de l'Índia i natives d'Amèrica Llatina. Les seves cançons expressen l'anhel de l'ésser individual per ser un amb l'ésser universal, representat per Krishna. Per Angelika i Markus, el nom Mirabai és l'exploració, la devoció, la inspiració en tots els diferents aspectes de la divinitat. I la Ceiba és un arbre sagrat d'Amèrica Llatina que mai es talla i creix molt alt. "Volem que la nostra música sigui com l'arbre de Ceiba, amb profundes arrels a la Mare Terra i branques que s'estenen al llarg i ample del Pare Cel", comenten Markus i Angelika.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".