Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > SERGIO ARANDA EN LOS TARANTOS
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos


+ conciertos en Barcelona


      SERGIO ARANDA (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/es_ES/entradas/evento/10941


Bookmark and Share     Comentar


Rebeca Monasterio bailaora, Sergio Aranda bailaor, Raúl Levia cante, Laura Santos cante, Manuel Castilla guitarra, Agus baix, David Domínguez cajón. 

La puresa del seu ball, el seu gust clàssic i l’excel·lent domini del taloneig li han valgut a Sergio Aranda el reconeixement unànime, per part dels crítics, però també per part del públic, com un dels bailaores més destacats del panorama flamenc a Màlaga. Amb 11 anys va començar la seva formació al Conservatori Professional de Dansa de la ciutat andalusa, rebent consell de figures com Luci Montes, Manolete, Antonio Canales o Eva Yerbabuena, i als 17 anys ja va ser seleccionat per participar en l’espectacle inaugural de la Biennal de Flamenc de Màlaga (el 2005), al Teatre Cervantes. Això va propulsar la seva carrera, portant-lo als principals escenaris nacionals i internacionals de països com Suècia, Xina, Estats Units, Alemanya, Àustria, Itàlia, Holanda o Colòmbia, entre altres. El 2008 va ésser guanyador del Premi Nacional de Ball Flamenc de Ronda, i avui dia dirigeix i és coreògraf de la seva pròpia companyia. 


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso