Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaFLAMENCO FOREVER (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

 David Romero bailaor, Yolanda Cortés bailaora, Juanjo de Nayeli cante,  Miguel de la Toleao cante, Tati Amaya guitarra, Joni cajón

Liderant la formació que ens acompanyarà durant dues setmanes a Tarantos ens trobem al bailaor i coreògraf barceloní David Romero. Guanyador del premi d’Honor “Carmen Amaya” al Concurs de Joves Valors de l’Hospitalet, ha treballat a les companyies de Juan Andrés Maya, Paco Peña, Rafael Amargo i Joaquín Cortés i ha portat els seus propis espectacles a escenaris nacionals i internacionals amb una molt bona rebuda per part de la crítica i el públic. En aquestes sessions, es fa acompanyar d’una bailaora d’estampa poderosa i elegant, Yolanda Cortés, de dues veus apassionades i punyents com són la de Juanjo de Nayeli i Miguel de la Tolea, de la tècnica depurada del guitarrista Tati Amaya i de la sempre eficaç rítmica de Joni al cajón. 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".