Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaRAYNALD COLOM' STEEL
+ SARA PI & ENRICO MOREIRA (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 18 euros. Anticipadas: 16 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/11238
Bookmark and Share
Comentar

Raynald Colom trompeta i teclats, David Soler guitarra, pedal steel, Tito Bonacera baix, José Benítez bateria. Músics convidats: Sara Pi veu & Erico Moreira guitarra.

El multi premiat trompetista, compositor i productor Raynald Colom arriba amb la seva darrera proposta al Jamboree: STEEL, un grup que es va estrenar al festival Jazz in Marciac. Amb el cap sempre posat en reinventar-se i anar ampliant horitzons, Raynald ha teixit una formació en què cal destacar la participació del guitarrista David Soler, que aporta un so més agressiu, elèctric i contemporani a una música que barreja sons del flamenc, el rock i la música negra americana. Grans músics de l'escena jazzística internacional han destacat l'aportació musical i so únic d'aquest projecte. En aquesta ocasió, STEEL compta amb la cantant Sara Pi i el guitarrista Erico Moreira com a convidats especials per estrenar amb nota el cicle "New Barcelona Sound", amb el que es vol convidar a un públic jove, potser no habitual a l'escena jazzística, a conèixer músics internacionals residents a Barcelona de gran nivell i que enriqueixen la música de STEEL amb influències de Nova York, Berlín i Paris. Raynald Colom oferirà una sessió de DJ abans d’iniciar cadascun dels dos passis i també en acabar el concert de les 22h.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".