Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > LOS GUMBO EN EL PARAIGUA
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Pas De L'ensenyança, 2
08002 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada LiceuMetro Línea 4 - Parada Jaume I

+ conciertos en El Paraigua


+ conciertos en Barcelona


      LOS GUMBO (Blues / R&B)


23:45h. Entrada libre (consumición mínima de 5 euros)


Bookmark and Share     Comentar


La suma d'Alberto Gulias (veu, percussió, harmònica) i Reinaldo Rivero (guitarra, cors), és resultat de la simbiosi i química musical que s'aprecia en els seus directes.

Actualment, Els Gumbo estan en la seva Gira Europea 2018, que ha arrencant a l'Espanya Peninsular durant els mesos de gener i febrer (Madrid, Talavera de la Reina, Càceres, Barcelona, ​​Santa Coloma ...) Després d'una nova temporada de Festivals de estiu a Espanya, Finandia, Noruega i Alemanya, tornaran als EUA, amb el seu 2ª Gira Nord-americana (Texas, Mississipí, Louisiana ...)


La suma d'Alberto Gulias (veu, percussió, harmònica) i Reinaldo Rivero (guitarra, cors), és resultat de la simbiosi i química musical que s'aprecia en els seus directes.

Després de 6 anys compartint escenaris a nivell nacional i internacional, al juny de 2016 publiquen el seu primer treball discogràfic com Els Gumbo: «2 MAN BAND", presentant-oficialment al juliol al Festival Internacional de Blues de Benicàssim.

Un disc autoproduït, fruit de l'enregistrament 100% en directe d'una desena de temes, a l'estil que ells mateixos defineixen amb humor: "Just the two of us" ( "només nosaltres dos") sense seqüències gravades, ni "lupsteisions". En definitiva: Més que un duo, una banda de dues ...

L'any 2017 suposa la consolidació de la banda en festivals europeus (Abril a Noruega, agost a Alemanya ...) i la seva primera gira als Estats Units (Setembre, a Texas)

Actualment, ELS Gumbo estan en la seva Gira Europea 2018, que ha arrencant a l'Espanya Peninsular durant els mesos de gener i febrer (Madrid, Talavera de la Reina, Càceres, Barcelona, ​​Santa Coloma ...) Després d'una nova temporada de Festivals de estiu a Espanya, Finandia, Noruega i Alemanya, tornaran als EUA, amb el seu 2ª Gira Nord-americana (Texas, Mississipí, Louisiana ...)


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso