Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaJUAN JOSé VILLAR (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Luís de la Fefa cante, Miguel Fernández (dies 2, 4, 5 i 8) cante, Luís “El Granaíno” (dies 3, 6, 7) cante, Adán Perez (dies 2, 3, 4, 8) guitarra, Alberto Fernández (dies 5, 6, 7) guitarra, Ramón Olivares percussió, Juan José Villar ball, Cristina Carrasco ball.

El mes de juny pujava per primera vegada a l’escenari de Tarantos el bailaor Juan José Villar i, ara, 4 mesos després, torna liderant el seu propi grup. El jove gadità forma part d’una saga d’artistes flamencs –el seu avi i el seu pare eren cantaores, la seva mare, bailaora– i ell va beure d’aquesta tradició i de molt petit –amb tan sols 8 anys– ja va començar a talonejar a l’escenari de La Perla de Cádiz, una penya flamenca. Format en dansa clàssica, es va graduar al conservatori professional de dansa Antonio Ruiz Soler de Sevilla i ha rebut consells d’artistes com Juan Ogalla, Concha Jareño, Pepe Torres o Farruquito, entre molts altres. Ha format part de la companyia de Yolanda Osuna i l’any passat va rebre el primer premi del Concurs Nacional del Tablao Las Carboneras de Madrid. Un jove apassionat que porta el flamenc a les venes i que té un brillant futur pel davant. 

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".