Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaLa Nit del Ritme:
BARCELONA BIG BLUES BAND
+ SPENCER EVOY (jazz)20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros. Anticipadas: 18 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/10159
Bookmark and Share
Comentar

Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Spencer Evoy saxo i veu, Víctor Verges i Jaume Torné trompeta, Pere Masafret i Igor Kossenkov trombó, Duska Miscevic i Darío García saxo alt, Artem Zhuliev i Pol Prats saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Balta Bordoy guitarra, Federico Mazzanti piano, Martí Elias bateria. 

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud com Ray Gelato, Mike Sanchez, Drew Davis, Lluís Coloma o Dani Nel·lo. En aquesta ocasió, el convidat és el saxofonista i vocalista canadenc Spencer Evoy que ja ens va meravellar en la darrera edició del festival Sax-O-Rama.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".