Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaDE FAMILIA CANASTERA (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30h. i 22:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Laura Santos cante, José de la Miguela cante, César Moreno guitarra, José de Mode cajón, Rebeca Monasterio ball, Maria José González ball, Bladi Cortés ball.

Al capdavant de la formació que ens acompanya aquesta setmana a Tarantos trobem la bailaora Rebeca Monasterio, una ànima inquieta, carismàtica, de presència elegant i ball tècnicament impecable. Monasterio va debutar amb 16 anys als principals tablaos de la Ciutat Comtal i aviat va entrar a formar part de la companyia de Sara Flores i Juan Cortés com a bailaora principal. També va passar a integrar la formació dirigida per José Andrés Cortés, Almacalé. El 2010 ja va signar el seu primer espectacle propi, “De Pura cepa”, presentant-lo al teatre Apolo i al llarg de la seva carrera ha compartit cartell amb figures de la talla d’Iniesta Cortés, Manuela Ríos, Duquende o Montse Cortés. Una artista imponent que, en aquest espectacle, es rodeja d’alguns dels millors músics de l’escena del flamenc del nostre país, titulant el grup amb un nom que fa referència a María La Canastera, una de les artistes més representatives del flamenc granadí. No sabem si emularan aquesta figura icònica, però de ben segur que l’esperit pur del Sacromonte regnarà a les vetllades d’aquesta setmana a Tarantos. 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".