Clica aquí para ampliar la imagen


(Jardins)
Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 5 - Parada Sant Pau / Dos de Maig

+ conciertos en Sant Pau Recinte Modernista

+ conciertos en BarcelonaIV cicle Músiques del Món:
MICHEL DOUDOU NDIONE (Senegal)21:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Michel Doudou NDione és originari de M’Bour, Senegal. Artista polivalent, cantant, compositor, coreògraf i ballarí, ens portarà a Sant Pau els ritmes i moviments del seu treball "Djegalou". En aquest treball podrem trobar els ritmes del seu Senegal natal: el Mbalax –una barreja de ritmes tradicionals amb el jazz, el blues o el rock– i el Sabar, ball original del Senegal. NDione no estarà sol a l'escenari, l'acompanyaran diversos convidats com la Nakany Kanté que ja va ser present al Músiques del Món del 2015.Preu de l'entrada
General: 12 euros
Reduïda: 9,60 euros (Amics del Recinte, Club Vanguardia, Carnet BCN Cultural, Carnet d'Usuaris de la Xarxa de Biblioteques, Club TR3SC, Socis d'Òmnium Cultural, Titulars de la targeta RACC Màster)
Gratuïta: menors de 12 anys


Es podrà accedir al Recinte a partir de les 20h per visitar diferents espais. Hi haurà servei de restauració ofert per Sagardi (no inclòs en el preu de l'entrada).

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".