Clica aquí para ampliar la imagen


(Jardins)
Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 5 - Parada Sant Pau / Dos de Maig

+ conciertos en Sant Pau Recinte Modernista

+ conciertos en BarcelonaIV cicle Músiques del Món:
ETHNO CATALONIA (World Music)21:00h. ENTRADA: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

L’Ethno Catalonia és un projecte de música folk, ètnica i tradicional dirigit a joves d’entre 16 i 35 anys d’arreu del món, on durant més de deu dies posaran en comú tota la seva experiència musical per aprendre els uns dels altres. Fruit d’aquest treball sorgeixen els concerts finals de l’estada on tots els participants comparteixen els diferents estils musicals que s’aglutinen en aquest festival. Aquest concert serà una ocasió única de poder gaudir del gran talent dels joves músics i dels seus estils musicals.Preu de l'entrada
General: 12 euros
Reduïda: 9,60 euros (Amics del Recinte, Club Vanguardia, Carnet BCN Cultural, Carnet d'Usuaris de la Xarxa de Biblioteques, Club TR3SC, Socis d'Òmnium Cultural, Titulars de la targeta RACC Màster)
Gratuïta: menors de 12 anys


Es podrà accedir al Recinte a partir de les 20h per visitar diferents espais. Hi haurà servei de restauració ofert per Sagardi (no inclòs en el preu de l'entrada).

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".