Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaOLGA LLORENTE Y COMPAñíA (flamenco)


19:30h. 20:30h. 21:30h. i 22:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Del 10 al 16:

La Fabi cante, El Zambullo cante, Luís Hernández cante, Jesús Núñez guitarra, Olga Llorente ball, Marina González ball, Isaac Barbero ball.

Del 17 al 23:

La Fabi cante, El Zambullo cante, Jesús Núñez guitarra, Olga Llorente ball, Marina González ball, José Manuel Álvarez ball. 

Quan se la veu pujar a l’escenari ja s’intueix que aquesta jove porta l’art flamenc a la sang. La seva figura emana elegància, seguretat i profund sentiment i el seu taloneig contagia la vibració a l’espectador embadalit. Olga Llorente és una d’aquelles joies que brilla per la seva puresa i naturalitat. Formada al Conservatori professional de dansa de l’Institut del Teatre i a l’escola de ball flamenc La Tani, ha rebut classes de personalitats de la talla de Rafael Amargo, Belén Maya, Rafaela Carrasco, Antonio Canales, La Farruca i Carmelilla Montoya, entre molts altres. Professionalment, ha actuat en els principals tablaos de la ciutat de Barcelona, com El Cordobés, el Tablao de Carmen i el Taller de Músics a banda de participar a diferents festivals. Acompanyada de grans artistes que també han heretat la força de la música andalusa més enèrgica, ens regalarà un passeig pels principals pals flamencs en un espectacle enlluernador.  

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".