Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaINSTITUT FLAMENCO (flamenco)


19:30h. 20:30h. 21:30h. i 22:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

Thaís Hernández cante, Raúl Levia cante, Adán Pérez guitarra, Gloria García ball, Fernando Jiménez ball, Ángel Farriña ball. 

Institut Flamenco de Barcelona és una associació cultural creada pel guitarrista David Leiva el 2015 per tal de promoure l’art flamenc a través de diverses disciplines, ja siguin classes d’instrument, cante i ball, concerts, seminaris, tallers, master classes, conferències o presentacions. Durant la setmana de l’1 al 8 de juliol, aquesta associació, en col·laboració amb El Taller de Músics, ha organitzat un seminari en què els assistents podran estar en contacte amb mestres i artistes de gran prestigi, com són els guitarristes Serranito, Chicuelo i Rafael Riqueni, la cantaora Mariola Membrives, bailaores com Juan de Juan o el pianista Carlos Torijano. Tarantos se suma a aquesta iniciativa obrint el seu escenari als professors del seminari la següent setmana, del 3 al 9 de juliol. Així, el públic també podrà gaudir de l’alt nivell del seu cos docent. 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".