Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > ANI DIFRANCO + THE LUMINEERS + LOS FABULOSOS CADILLACS + ...
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


(Cruïlla Enamora)
Avinguda Diagonal, 1
08019 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 4 - Parada Maresme-Forum

+ conciertos en Parc del Fòrum


+ conciertos en Barcelona


      Festival Cruïlla BCN 2017:
ANI DIFRANCO
+ THE LUMINEERS
+ LOS FABULOSOS CADILLACS
+ NICOLA CRUZ19:15h. Apertura puertas: 18:30h. Info tickets: cruillabarcelona.com/es/tickets


Bookmark and Share     Comentar


ANI DIFRANCO

Una de les veus de referència del feminisme. Més necessària que mai.

Amb els núvols negres que s’han cernut damunt la política dels Estats Units, una figura com la d’Ani DiFranco resulta d’una vigència absoluta i necessària. La cantautora de Buffalo, Nova York, va fundar el seu propi segell discogràfic, Righteous Babe Records, quan només tenia divuit anys. Des del primer moment, DiFranco es va voler significar com a dona responsable del seu propi destí i de la seva música. Tampoc va trigar a erigir-se en símbol feminista en sintonia amb el moviment riot grrrl. Però davant l’electricitat enfurismada de les seves companyes de generació, ella sempre ha entès la guitarra acústica a la manera de Woody Guthrie, com “una arma que liquida feixistes”, tot i que això no l’ha aturat d’enriquir el seu folk amb influències d’altres estils.

Aquest any, Ani DiFranco publicarà el seu dinovè àlbum d’estudi: Binary, un treball que tornarà a ser un altaveu per totes les persones que rebutgin el pensament únic i heteropatriarcal. Festival Cruïlla amb més soriritat que mai!THE LUMINEERS

“Volíem centrar-nos en l’important, no en la il·lusió” – comenta Wesley Schultz, de The Lumineers. The Lumineers són un dels casos d’èxit més inversemblants dels últims anys. Un trio despreocupat d’Americana oriünd de Denver, que converteix una de les seves cançons “Ho Hey” en un himne internacional el 2012. Aquest èxit va tenir continuïtat amb un altre single # 1 “Stubbon Love” i posteriorment “Submarines”. Tres cançons que els van fer emprendre un viatge que els porta dels Grammys a l’Ipod del president Obama, passant per la banda sonora de Hunger Games. El seu disc homònim de debut va vendre milions de còpies, els va fer girar per tot el món i va crear una enorme base de fans enamorada de les seves emocionants i riques lletres. Ara, tornen als escenaris amb el seu segon disc “Cleopatra” una col·lecció de temes que tornen a demostrar la profunditat d’una banda que no té res a envejar als millors artistes de la tradició Americana.LOS FABULOSOS CADILLACS

Cruïlla serà testimoni de l’actuació de Los Fabulosos Cadillacs, creadors d’èxits com “Matador”, “Vasos vacíos”, “Siguiendo La Luna” i “Mal bicho”.

Els argentins estan considerats com una de les bandes més importants del rock en espanyol i ara tornen amb un disc conceptual basat en un conte: “La Salvación de Solo y Juan” disc que els ha fet mereixedor de dos Grammys Llatins.
Aquest nou àlbum significa el retorn de Los Fabulosos Cadillacs als escenaris, després de dos anys sense presentar-se oficialment a Buenos Aires i a 30 anys dels seus inicis.
Compten amb 25 anys de trajectòria, 11 àlbums d’estudi sense comptar recopilacions i edicions en viu, múltiples discos d’Or i Platí, gairebé 3 milions de discos venuts i més de 1200 shows presentats al voltant del món. Compten en el seu haver amb premis Grammy (van ser la primera banda a guanyar la categoria Best Latin Rock / Alternative Performance, creada el 1998), MTV, Billboard, ASCAP, Gardel, ACE, ACE d’Or i SONY MUSIC al milió de discos venuts.NICOLA CRUZ

Neo cúmbia, elegància tropical i tota una selva amazònica electrònica

Nicola Cruz és un productor, músic i DJ nascut a França però de família sud-americana. Actualment treballa i viu a Quito, Equador, al cor dels Andes. La seva carrera va començar com a percussionista per, més tard, passar-se a la música electrònica. El seu projecte busca incloure fonts de naturalesa molt diferents. En particular, la passió pels paisatges de la seva terra, amb les seves cultures, rituals i ritmes. Per això, la seva música irradia una comprensió íntima de la naturalesa: des de l’exuberància orgànica del seu so a la constància suau de les seves cançons. No obstant això, en aquesta mescla sempre preval un delicat balanç entre forces. I és que la seva música és profundament rítmica però sense deixar de ser íntima ni descurar la melodia.

D’aquesta connexió musical entre passat i present, tradicional i modern, ha nascut, en els darrers anys, una fornada sud-americana que comparteix les ganes de fer música amb un component espiritual, amb consciència. Nicola Cruz ha explorat la cosmologia indígena i afro de la regió i és precisament això el que l’ha convertit en referent.

El 2015 surt Prender el alma, el seu primer àlbum de llarga durada amb el qual consolida el seu so andí i les seves exploracions sonores tropicals.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso